Розведення індиків на території сільських громад Тлумацького району Івано-Франківської області

Мета проекту

Виробництво м’яса індика, переробка та реалізація м’яса птиці

  • вирощування індиків до ваги 15-20 кг
  • власний забійний цех
  • дорощування індиків до 6-8  кг на міні-фермах у кооперативі для отримання органічного м’яса
  • переробка відходів виробництва (послід) на органічні добрива

Місцерозташування

Села Тлумацького району Івано-Франківської області,

Опис продукції

  1. тушки індиків, вагою 15 – 20 кг, призначені для реалізації переробним підприємствамзакладамгромадського харчування
  2. тушки індиків, порубані і розфасовані у порції, призначені для реалізації покупцям через торговумережу
  3. тушки індиків (20 % поголів’я), дорощені у природних умовах на індивідуальних міні-фермах укооперативі, що марковані як «екологічно чиста продукція»
  4. доставка м’яса індиків за індивідуальним замовленнями безпосередньо споживачам

Попередні розрахунки

Орієнтовний обсяг інвестицій:

  • 8 млн. євро

Обсяг виробництва:

  • 300 000  індиків щороку
  • 5 000 тонн м’яса
  • 10 000 тонн посліду

Окупність проекту

3-4 роки

Завдання підприємства на час інвестиційного періоду

  • здійснити реконструкцію виробничих приміщень з метою підготовки виробництва;
  • встановити у реконструйованих виробничих приміщеннях обладнання для вирощування птиці;
  • сформувати необхідну інфраструктуру (забійний цех, холодильні і морозильні камери, комбікормовий завод,оренда землі);
  • забезпечити нагромадження маси прибутку за рахунок виробництва і збуту готової продукції.

20.05.2013